Pieczarki przetworzone
Jesteś w dziale - Strona główna » Pieczarki przetworzone

Pieczarki przetworzone ( blanszowane )
Przedsiębiorstwo Agro Team w swojej bogatej ofercie przedstawia Państwu ofertę pieczarek przetworzonych ( blanszowanych ). Pieczarki te dzielą się na trzy podstawowe klasy - pieczarki całe klasa I, pieczarki krojone klasy II oraz pieczarki krojone klasy III ( hotel ).
Każda z klas dzieli się odpowiednio na kilka pod klas w zależności od rozmiaru pieczarek ( wyrażonego w mm ).
Aby sprostać Państwa wymaganiom dodatkowo oferujemy 4 sposoby pakowania pieczarek przetworzonych zaczynając od worków ( pasteryzowanych ) o pojemności 2,5kg kończąc na skrzynio-paletach o pojemności 330kg.

Pieczarki przetworzone typu: Klasa I - pieczarki całe
    a) Kasa 1A - do 20 mm
    b) Klasa 1B - od 20 mm do 25 mm
    c) Klasa 2 - od 25 mm do 35 mm
    d) Klasa 2A - od 35 mm do 45 mm
    e) Klasa 2B - od 45 mm do 55 mm


 

 

 

 

 

 

 

 
 

Pieczarki przetworzone typu: Klasa II i III - pieczarki krojone:
   a) Klasa 3S/S - do 25 mm
   b) Klasa 1S - od 25 mm do 35 mm
   c) Klasa 2S - od 35 mm do 55 mm

   d) Klasa 
Hotel - od 20 mm do 60 mm

 


 

 

 

 

 

 

 
 

 Pieczarki przetworzone typu: Klasa I - kapelusze
     a) Klasa 1 - od 30 mm do 35 mm
     b) Klasa 1 - od 35 mm do 45 mm
     c) Klasa 1 - od 45 mm do 55 mm